Ez egy: 
Sajtó

A Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete egyetért a Magyar Köztisztviselők,Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) által megfogalmazott 30 %-os illetményemelésről szóló sztrájkköveteléssel és támogatja a 2016. szeptember 14.napjára meghirdetett egész napos sztrájkot.
 
Az önkormányzatoknál dolgozók béremelése épp oly fontos, mint a más ágazatok bérrendezéseiből (életpályákból) kimaradó közalkalmazottak/közszolgálati dolgozók bérének rendezése. Éppen emiatt a kormányzat évek óta tapasztalhat megosztó, szalámipolitikáját elutasítjuk, az egyes munkakörökig lemenő külön bérrendszerekben való gondolkodással együtt. A 2008 óta befagyasztott köztisztviselői illetményalap és közalkalmazotti bértábla rendezése mindannyiunk érdeke! Szolidárisak vagyunk az MKKSZ-szel az önkormányzati köztisztviselők helyzetének javításáért küzdelmükben!
 

Ezért felkérjük tagjainkat és szimpatizánsainkat, hogy szolidaritásuk kifejezéseként tűzzék ki 2016. szeptember 14-én a kék szalagot és az arról készült fotókat jutassák el hozzánk emailben vagy Facebookon keresztül!

 

 
 
 
 

Üdvözöljük! (bővebb tartalomért regisztráció után lépjen be)


Amennyiben regisztrálni szeretne kattintson a linkre: Regisztráció


Köszöntjük Elza nevű olvasóinkat!

Szavazás (csak regisztrált felhasználók!)

Egyetért-e a szociális ágazatban dolgozók béremelésének elodázhatatlan szükségességével? (Csak regisztrált tagi felület!)
igen
97%
nem
3%
nem tudom
0%
Összes szavazat: 66

Találj meg minket a Facebook-on

Hirdetés