BDDSZ Ifjúsági Tagozat

2018 március 09-10-én Balatonszemesen megrendezésre került a BDDDSZ Ifjúsági Tagozatának tisztségviselő választással egybekötött továbbképzése. A két napos továbbképzésen közel 30 ifi tag vett részt.

A rendezvényen sor került a BDDSZ Ifjúsági Tagozat Intéző Bizottságának tisztségviselői választásra. Előzetesen 3 jelölt kapott jelölést: Ábrám Szabina, I.kerületi tag ifjúsági-vezetői pozícióra, Kiss Szimonetta, Isaszegi tag és Lőrincz Noémi, I. kerületi tag (intéző bizottsági tag pozícióra). A jelenlévők közül további két személy is úgy érezte szeretne részese lenni a közös munkának és jelezték bizottsági tag pozícióra való jelentkezésük szándékát: Pazurik L. Ádám, IX. kerületi tag és Zsigó Judit, szegedi tag. A jelöltek bemutatkozását követően sor került a titkos szavazásra, mely érvényes és eredményes volt, mind az öt jelölt megválasztásra került, így felállt a BDDSZ Ifjúsági Tagozatának Bizottsága.

A teljes beszámoló elérhető a bejegyzésre való kattintás után.

A BDDSZ valamennyi tagja nevében gratulál a Ifjúsági Tagozat Bizottságának és bízik a közös munka eredményességében!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Középen: Ábrám Szabina, I. kerület Ifjúsági Tagozat-vezető

Bal oldal:

Zsigó Judit, Szeged Intéző Bizottsági Tag

Kiss Szimonetta, Isaszeg Intéző Bizottsági Tag

Jobb oldal:

Lőrincz Noémi, I.kerület Intéző Bizottsági Tag

Pazurik L. Ádám, IX. kerület Intéző Bizottsági Tag

 

2017. november 28-án közel 50 fő részvételével zajlott Budapesten a BDDSZ Ifjúsági Tagozatának képzéssel egybekötött találkozója. 
A résztvevők és a szakszervezet rövid bemutatkozása, illetve az elmúlt közel 28 év főbb eredményeinek ismertetése után spontán kialakított csoportokban dolgoztak a résztvevők, amely során először közös munkavállalói problémákat ismertették. Ezt követően ismertettük a problémamegoldási lehetőségeket, ajánlva a közös érdekérvényesítésben rejlő lehetőségeket, majd a résztvevők csoportokban készítettek egy megoldási tervet egy-egy általuk felvetett kollektív problémára. A BDDSZ fiataljai is csatlakoztak az ETUC béremelési kampányához, támogatásukat kifejezve készítettek egy közös képet:

 

A délután folyamán Nagy Viktória, a SZEFIT elnöke bemutatta a SZEFIT tevékenységét, rendezvényeit és felvázolta a jövőbeni eseményeket, ahova a BDDSZ fiataljait is szeretetettel várják. Végezetül Szűcs Viktória bemutatta a 2016. április 20-i sztrájk előzményeit, történéseit és eredményeit. A vidám, jó hangulatú rendezvény az újabb közös találkozó reményében zárult. 

Néhány kép a találkozóról: 

(További képek itt.)

A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma Ifjúsági Tagozata  2014. 06. 20-22-én tarja Decent projektének zárókonferenciáját,  BDDSZ Ifjúsági Tagozatának 14 fős részvétele mellett.

A Koncerencia témája:  

Közös Ifjúsági Együttműködési Nyilatkozatot fogadott el a hat szakszervezeti konföderáció ifjúsági szervezete, Balatonszemesen.

Az együttműködési nyilatkozat elérhető az alábbi linken:

Üdvözöljük! (bővebb tartalomért regisztráció után lépjen be)


Amennyiben regisztrálni szeretne kattintson a linkre: Regisztráció


Köszöntjük Dániel és Daniella nevű olvasóinkat!

Szavazás (csak regisztrált felhasználók!)

Egyetért-e a szociális ágazatban dolgozók béremelésének elodázhatatlan szükségességével? (Csak regisztrált tagi felület!)
igen
97%
nem
3%
nem tudom
0%
Összes szavazat: 66

Találj meg minket a Facebook-on

Hirdetés