2017. november 28-án közel 50 fő részvételével zajlott Budapesten a BDDSZ Ifjúsági Tagozatának képzéssel egybekötött találkozója. 
A résztvevők és a szakszervezet rövid bemutatkozása, illetve az elmúlt közel 28 év főbb eredményeinek ismertetése után spontán kialakított csoportokban dolgoztak a résztvevők, amely során először közös munkavállalói problémákat ismertették. Ezt követően ismertettük a problémamegoldási lehetőségeket, ajánlva a közös érdekérvényesítésben rejlő lehetőségeket, majd a résztvevők csoportokban készítettek egy megoldási tervet egy-egy általuk felvetett kollektív problémára. A BDDSZ fiataljai is csatlakoztak az ETUC béremelési kampányához, támogatásukat kifejezve készítettek egy közös képet:

 

A délután folyamán Nagy Viktória, a SZEFIT elnöke bemutatta a SZEFIT tevékenységét, rendezvényeit és felvázolta a jövőbeni eseményeket, ahova a BDDSZ fiataljait is szeretetettel várják. Végezetül Szűcs Viktória bemutatta a 2016. április 20-i sztrájk előzményeit, történéseit és eredményeit. A vidám, jó hangulatú rendezvény az újabb közös találkozó reményében zárult. 

Néhány kép a találkozóról: 

(További képek itt.)

Dátum: 
szerda, november 29, 2017 - 23:30

Üdvözöljük! (bővebb tartalomért regisztráció után lépjen be)


Amennyiben regisztrálni szeretne kattintson a linkre: Regisztráció


Köszöntjük Ignác nevű olvasóinkat!

Szavazás (csak regisztrált felhasználók!)

Egyetért-e a szociális ágazatban dolgozók béremelésének elodázhatatlan szükségességével? (Csak regisztrált tagi felület!)
igen
97%
nem
3%
nem tudom
0%
Összes szavazat: 66

Találj meg minket a Facebook-on

Hirdetés