2018 március 09-10-én Balatonszemesen megrendezésre került a BDDDSZ Ifjúsági Tagozatának tisztségviselő választással egybekötött továbbképzése. A két napos továbbképzésen közel 30 ifi tag vett részt.

Az első napon, a megnyitót követően, a résztvevők elsőként Nagy Viktória SZEFIT elnök előadását hallgathatták meg a fiatal munkavállalók közszférában való részvételének motivációjáról. Emellett Nagy Viktória beszámolt az ifi tagok számára elérhető SZEFIT-es lehetőségekről. Rövid szünet után Karácsony Szilárd előadása következett, aki arról beszélt, hogyan ösztönözzük a fiatalok csatlakozását a szakszervezetekhez.A nap utolsó előadója Szűcs Viktória a BDDSZ elnöke volt, aki többek között beszélt a munkajogról és a közalkalmazotti jogállásról. A munkavállalók munkahelyi jogairól, Kjt. bérezési rendszeréről, a bértábláról, valamint az érdekegyeztetés rendszeréről.

A vacsorát követően játékos ismerkedésre, majd szakmai témájú kötetlen beszélgetésre került sor.

A második napon Szűcs Viktória folytatta előadását a munkahelyi juttatásokról, valamint a bértábla ismertetéséről. A szünetben egy közös képpel fejezte ki az Ifjúsági Tagozat a Nemzetközi Nőnapi Kampányhoz való csatlakozását.

A szünetet követően sor került a BDDSZ Ifjúsági Tagozat Intéző Bizottságának tisztségviselői választásra. Előzetesen 3 jelölt kapott jelölést: Ábrám Szabina, I.kerületi tag ifjúsági-vezetői pozícióra, Kiss Szimonetta, Isaszegi tag és Lőrincz Noémi, I. kerületi tag (intéző bizottsági tag pozícióra). A jelenlévők közül további két személy is úgy érezte szeretne részese lenni a közös munkának és jelezték bizottsági tag pozícióra való jelentkezésük szándékát: Pazurik L. Ádám, IX. kerületi tag és Zsigó Judit, szegedi tag. A jelöltek bemutatkozását követően sor került a titkos szavazásra, mely érvényes és eredményes volt, mind az öt jelölt megválasztásra került, így felállt a BDDSZ Ifjúsági Tagozatának Bizottsága.

A rendezvény zárásaként Szűcs Viktória beszélt a pedagógus életpálya modellről és a portfólió rendszeréről. A találkozó vidám hangulatban telt, a BDDSZ Ifjúsági Tagozat tagjai lelkesen és motiváltan vettek részt a kétnapos rendezvényen.

A BDDSZ valamennyi tagja nevében gratulál a Ifjúsági Tagozat Bizottságának és bízik a közös munka eredményességében!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Középen: Ábrám Szabina, I. kerület Ifjúsági Tagozat-vezető

Bal oldal:

Zsigó Judit, Szeged Intéző Bizottsági Tag

Kiss Szimonetta, Isaszeg Intéző Bizottsági Tag

Jobb oldal:

Lőrincz Noémi, I.kerület Intéző Bizottsági Tag

Pazurik L. Ádám, IX. kerület Intéző Bizottsági Tag

 

Dátum: 
hétfő, március 12, 2018 - 08:30

Üdvözöljük! (bővebb tartalomért regisztráció után lépjen be)


Amennyiben regisztrálni szeretne kattintson a linkre: Regisztráció


Köszöntjük Gerda és Marcella nevű olvasóinkat!

Szavazás (csak regisztrált felhasználók!)

Egyetért-e a szociális ágazatban dolgozók béremelésének elodázhatatlan szükségességével? (Csak regisztrált tagi felület!)
igen
97%
nem
3%
nem tudom
0%
Összes szavazat: 66

Találj meg minket a Facebook-on

Hirdetés