„Itt épül a Terrorpláza!” - Kitört a háború a Városligetben

Kedden délelőtt a ligetvédők összecsaptak a Közlekedési Múzeumot körbekerítő őrző-védőkkel, és ledöntötték a kordont. A BRFK éppen bejelentette, hogy helyreállította a rendet az épület körül, és öt aktivistával szemben intézkedtek, amikor az összecsapások kiújultak. Cikkünk folyamatosan frissül!

A BRFK cáfolja a ligetvédő nő sérülését

A rendőrség szerint nem volt csontsérülése a Ligetvédők akciója közben előállított aktivistanőnek.A Nol.hu korábban azt írta: az aktivistának letört egy darab csont a vállából, miközben a rendőrök előállították, és betuszkolták a járőrautóba. A lap azt állítja: ezt egy röntgenfelvétel is bizonyítja. A BRFK közleménye szerint a nő ellenállt az intézkedésnek, így vele szemben a szükséges mértékben alkalmaztak testi kényszert.

"Be vannak vadulva a rendőrök" - Mécs Imre is megsérült

A rendőrök elkezdték elszállítani az aktivistákat de el fog tartani egy jó ideig. Minden jóérzésű ember jöjjön a Közlekedési Múzeumhoz! Közben beadták a Ligetvédők Táborára a birtokvédelmet. Internet népe, lépjetek ki a valóságba és segítsetek nekünk megvédeni a Ligetet! - Így szólt a segélykiáltás a Facebook-on a Ligetvédőktől, az alábbi képet mellékelve.  Később Magyar Fruzsina, Mécs Imre felesége is a közösségi portálon tudatta: az idős politikussal is meglehetős keményen bántak a rend őrei.  Rendőrök vitték el a helyszínről Szabó Rebekát, PM-es politikust, Zugló alpolgármesterét is. A Városliget Zrt. közleménye szerint egy "szűk, garázda csoporttal" szemben zajlott intézkedés.

Kormánytervek: kézi vezérelt közigazgatás

Központosítja és politikai irányítás alá vonja a Fidesz a teljes állami közigazgatást – jelentette ki a Népszavának Tóth Zoltán választási és közigazgatási szakértő, aki a közigazgatási eljárási törvény helyébe már elkészült új jogszabály, az általános közigazgatási rendtartás értékelésekor mutatott rá, hogyan szorul háttérbe a szakmaiság és kerül előtérbe a közigazgatásban is a közvetlen pártirányítás.

Összegyűjtötték földügyben Gőgösék az aláírásokat

Leadta az állami földek értékesítésének tilalma ügyében kezdeményezett népszavazáshoz összegyűjtött 240 ezer aláírást a Nemzeti Választási Irodán (NVI) Gőgös Zoltán szocialista politikus. Ha 200 ezret érvényesnek találnak, kötelező lesz népszavazást kiírni.

BÉRPLAFON. Kész Zoltánnak bérplafonügyben megvan a százezer érvényes aláírása, így a kérdést az Országgyűlésnek kötelező napirendre vennie.

Újabb népszavazás az EU-ról? A holland parlament eldöntötte a kérdést

Elbukott a bevándorlásellenes holland Szabadságpárt (PVV) vezetőjének Hollandia uniós kilépésről szóló népszavazási kezdeményezése az ország törvényhozásában kedden.

Navracsics Brüsszelből: Nem zárja ki az EU-jog az újbóli belépést

Navracsics Tibor szerint nem zárja ki jogilag az uniós hatályos szabályozás, hogy az új brit kormány októberben akár ismét kérje felvételét az EU-ba.

Nem kívánta kommentálni Navracsics Tibor Kövér László MTI-nek adott nyilatkozatát. Magyarország uniós biztosa lapunknak azt mondta, nem szeretne belemenni személyes vitába a házelnökkel a nyilvánosság előtt. Kövér azért támadta, mert a Klubrádiónak arról beszélt: az Európai Bizottság nem folytat Magyarországgal szemben semmilyen zsaroló tevékenységet, kötelező betelepítési kvóta nincs, ezért a kormány plakátkampánya nehezen értelmezhető Brüsszelben.

Juncker: nem engedhetjük meg magunknak ezt a bizonytalanságot

Sem hivatalos, sem informális tárgyalásokról nem lehet szó, amíg Nagy-Britannia nem aktiválja az Európai Unió Lisszaboni Szerződésének a tagországok kilépését szabályozó 50. cikkelyét - jelentette ki Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke kedden az Európai Parlament (EP) rendkívüli plenáris ülésén. Felszólalásában leszögezte, nem lenne elfogadható, ha a brit kormány megpróbálna bizonyos kérdésekben zárt ajtók mögött megállapodásra jutni, még mielőtt bejelentenék az ország hivatalos kilépési szándékát.

Az EU a kilépés azonnali bejelentésére szólította fel Londont

Az Európai Unióból való kilépési szándékának hivatalos bejelentésére szólította fel Nagy-Britanniát az Európai Parlament. A nemzetgazdasági tárca szerint a brit kilépés csekély hatást gyakorol a magyar gazdaságra.

 Női miniszterelnöke lehet Nagy-Britanniának

A legfrissebb felmérés szerint Theresa May belügyminiszter David Cameron miniszterelnök legnépszerűbb lehetséges utódjelöltje a kormányzó brit Konzervatív Párt és így a brit kormány élén.

Orbán Viktor: a magyar érdek világos, a jogi helyzet rendezett

A tárgyalások során Magyarországnak arra kell figyelnie, hogy olyan megállapodás jöjjön létre az Egyesült Királyság és az Európai Unió között, amely a magyarok és a többi közép-európai ország érdekeit megvédi - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben az unió állam- és kormányfőinek kétnapos csúcstalálkozójára érkezve kedden. A magyar érdek világos, a jogi helyzet rendezett - hangsúlyozta. Azért vetik fel egyre több helyen a népszavazás lehetőségét, mert azt látják, hogy az Európai Unió nem tudja kezelni a migráció okozta helyzetet. Magyarország célja az, hogy megállítsa a migrációt, amíg másoknak az, hogy beengedjék a migránsokat és utána szétosszák őket. "Ezért van szükség arra, hogy a magyar álláspont minél erősebben és érthetőbben jelenjen meg a tárgyalásokon. Erről szól majd a magyar népszavazás is" - tette hozzá a miniszterelnök.

Ne tegyék tönkre a gyerekeket!

A gyermekbarát igazságszolgáltatás keretében egy új, elsőként Izlandon alkalmazott meghallgatás módszerének magyarországi bevezetését szorgalmazza az ombudsman - közölte az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala kedden.Székely László szerint az utóbbi hónapok megrázó gyermekbántalmazási, zaklatási esetei újra és újra megmutatták, hogy kulcskérdés a gyermekek legfőbb érdekeit szem előtt tartó, komplex meghallgatási módszerek kidolgozása és alkalmazása.

200 ezer kríziséhező gyermek él Magyarországon

Magyarországon ma számítások szerint legalább 30-40 ezer gyermek éhezik, és 200 ezerre tehető azoknak a száma, akik időszakosan, jellemzően a tanítási szünetekben nem jutnak elegendő élelemhez. A kormány szerint minden eddiginél nagyobb összeget fordítanak ingyenes gyermekétkeztetésre, a szocialisták szerint a kormány jogszabály-módosításokkal akarja eltüntetni a rászorulókat.

Gyerekeket veszélyeztetett a Klik

Veszélybe került a gyerekek megfelelő élelmezése és ruhaellátása a makói gyermekotthonban, mivel rendszertelenül folyósította a havi ellátmányt az intézményt fenntartó Klebelsberg Intézményfenntartó Központ. Előfordult, hogy két hónapon keresztül egyetlen fillért sem utaltak – derül ki az ombudsman lapunk által megismert jelentéséből. Az otthon rendkívül rossz állapotú, a gyerekeknek alig van ruhájuk, étkező hiányában a folyosón esznek, és a fiatalok szerint reggelire még vaj sem jut mindig a kenyérre. Székely László szerint a legjobb lenne bezárni a makói intézményt.

Egyházi fenntartásba menekülnek

Egyre több oktatási intézmény szeretne egyházi fenntartásba menekülni az államiból. A Pécsi egyházmegye is több iskolát vett át az elmúlt időszakban. Dombóváron az egyik óvodát is átadják az egyháznak.

Újra Horváth Pétert választották

Egyhangúlag választotta ismét elnökévé Horváth Pétert a Nemzeti Pedagóguskar (NPK) országos küldöttgyűlése.

Nőtt a Fidesz szavazótábora

Minimálisan ugyan, de nőtt a Fidesz szavazótábora júniusban a teljes népesség körében 22-ről 23 százalékra – ezt mérte a Vasárnapi Hírek megbízásából a Publicus Intézet. Kutatásuk szerint az MSZP meg tudta tartani a négy hónapja szerzett szavazóit, és támogatottsága továbbra is 12 százalék, épphogy megelőzi a Jobbikot. Vona Gábor pártjának tábora ugyanis – a Publicus szerint – újabb csökkenéssel 11 százalékon áll.

Javítana a családok helyzetén a KDNP

A családok helyzetén könnyítő intézkedéscsomagot készít elő a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) - mondta a Magyar Hírlapnak a párt frakcióvezetője. Harrach Péter közölte: sok apró intézkedéssel javítanának a családok helyzetén, a csomagot civil szervezetekkel egyeztetve alakították ki. A hátrányos helyzetű családoknak segítséget jelenhetne például a gondos gyermekgondozást segítő eszközök juttatása – vetette fel.

Harrach Péter újra pedzegeti a „szabad” vasárnapot

A kereszténydemokrata frakcióvezető a Magyar Hírlapnak elmondta: pártja kitartana a vasárnapi zárva tartás mellett, mert az embereknek tudniuk kell, hogy nem kell mindennap behódolni a fogyasztói társadalomnak.

Felminősítette a magyar bankokat a Moody's

Pozitívra javította a magyar bankrendszer kilátását a tavaly július óta érvényben tartott stabilról a Moody's Investors Service, azzal indokolva a lépést, hogy a javuló magyarországi működési környezet valószínűleg jót tesz a bankok eszközminőségének és tőkehelyzetének, és a szektor ismét nyereségessé válhat.

Távozik a jegybank stratégiai igazgatója

Távozik a jegybanktól Csizmadia Norbert, az MNB gazdaságstratégiáért és tervezésért felelős ügyvezető igazgatója - írja az Mno.hu. A Csizmadia által vezetett igazgatóság felelt a jegybanki alapítványokért, így úgy tűnik, hogy az MNB-s botrányok csitulásával a jegybank nekiállt a szervezeti struktúra átalakításának. Csizmadia a Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány elnökeként fog dolgozni mostantól.

Csökkentette növekedési előrejelzését a GKI

A GKI Gazdaságkutató Zrt. idén 2 százalékos gazdasági növekedést vár a korábban jelzett 2,3 százalék után, a vártnál sokkal rosszabb, uniós módszertan szerinti 0,4 százalékos első negyedéves növekedési adat, valamint a „magyar modell” magánberuházásokat visszafogó hatása és az uniós támogatások visszaesése miatt - mondta Vértes András a GKI elnöke a gazdaságkutató sajtótájékoztatóján, kedden Budapesten.

Elbizonytalanodtak a brit hátterű magyar cégek

A közvetve vagy közvetlenül Nagy-Britanniához köthető magyar cégek éves árbevétele az Opten számításai szerint közel 8 ezer milliárd forintra rúg, több mint 73 ezer embernek foglalkoztatnak. Ezek a társaságok a Brexit miatt most elbizonytalanodtak.

Bukhat a bulinegyed a Brexit miatt

Az elmúlt években rengeteg brit turista érkezett hozzánk, volt, hogy átlagosan napi 21 ezer forintot hagytak nálunk. Az Egyesült Királyság Európai Unióból való kilépése azonban változtathat az eddig helyzeten. Egyelőre kiszámíthatatlan, mi vár ránk és a jelmezes-legénybúcsús britekre - írja a Világgazdaság.

Valamit nagyon titkolnak, tíz évig nem tudhatjuk, mi van a recski tanulmányban

Tíz évig nem tudhatják meg a helyiek és a térségben élők, hogy mit tartalmaz az az ércbánya újranyitásával kapcsolatos tanulmány, amit 254 millió forintért készítettek el a közelmúltban - írja a heol.hu.        ( Korábban réz-és aranyérc bánya – K.N.)

Hármas metró: beszállhat az OTP

Az OTP vezetésével alakuló pénzintézeti konzorcium finanszírozhatná az M3-as metróvonal infrastruktúrájának 137,5 milliárd forintba kerülő felújítását, ha az unió nem támogatja a projektet – értesült a Népszabadság.

Márpedig a támogatási kérelem elutasítására, illetve a részleges finanszírozásra lapunk információi szerint már a kormányzati döntéshozók is egyre nagyobb esélyt látnak.

Attól félnek, hogy személyre szabják a kiírást

Hoppon maradhatnak a városnéző buszozást eddig szervező cégek Budapesten. A Fővárosi Közgyűlés már döntött arról, hogy koncesszióba adja a szolgáltatást. A részleteket a Budapesti Közlekedési Központnak kell kidolgoznia. A piacon osztozó négy cég attól tart, hogy eleve a monopolhelyzetbe kerülő nyertesre szabják a kiírást.

Kopasz-gate: napokon belül dönthetnek

Meghosszabbíthatják a nyomozást a Nemzeti Választási Irodánál, az év elején botrányt okozó kopasz erőemberek ügyében.

Szeviép-ügy: félmilliárdot játszottak át a szocialistákhoz?

Csaknem 500 millió forint vándorolhatott a szegedi szocialistákhoz és köreikhez 2008 és 2010 között Szabó Bálint szerint.

Nőt vitt a bokorba a Jobbik alelnöke

A Ripost közölt fotókat Volner Jánosról, amint egy ismeretlen nővel tart egy bozótosba. A politikus mai sajtótájékoztatóján elmondta: feltűnt neki, hogy napok óta követik. Lesi fotókat közölt a Ripost Volner Jánosról, a Jobbik frissen megválasztott frakcióvezetőjéről, a párt alelnökéről. A felvételeken az látható, ahogy a politikus gondterhelt arccal sétálgat egy benzinkúton, később pedig autójával egy ismeretlen nő társaságában egy bokros területre hajt.

A Volner Jánosról fotókat közlő Ripost portál egyébként Habony Árpádhoz köthető.

A nő, a jobbikos képviselő és a péceli susnyás

Egy fiatal nővel autózott egy budapesti benzinkúttól a Pest megyei Pécel határában lévő bozótosig Volner János, a Jobbik frakcióvezetője és húsz percet töltöttek ott - adta hírül a Ripostinternetes portál. Volner, nős és két gyermek édesapja. Állítólag egy ideje már megfigyelték, ezért az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz fordult.

Nagyon kínos ügyet vettek elő a Rogán elleni vallomás után

Pert nyert lapunk a Belváros ellen a Kúrián. Így jogerős ítélet alapján állíthatjuk: 159 ezer forintos négyzetméteráron adtak el kiskörúti ingatlanokat.

„Rogánt, Habonyt és Vajnát is kifaggathatnák”

A Kúria szerint is áron alul keltek el a belvárosi ingatlanok Rogán Antal polgármestersége idején. Az Együtt újabb feljelentésekre készül.

Aláírások már vannak a bizottsághoz, Rogán

MSZP-s és LMP-s képviselők is támogatták a Jobbik kezdeményezését, hogy vizsgálóbizottság alakuljon a Rogán–Portik-ügy tisztázására. A szükséges számú aláírás már megvan, de a Fidesz és a kormány eddig nem mutatta jelét, hogy így rendezné az ügyet.

Ugyanaz vehette meg az Indexet, mint a ClassFM-et – Simicskát sejtik a háttérben

A Simicska Lajos tulajdonában lévő Class FM-et májusban megvásárló John Michael McNutt amerikai üzletember vásárolta meg az Indexet – tudta meg az Origo. A portál szerint értesülésük egybevág azokkal a sajtóhírekkel, melyek szerint opciós szerződések révén rövid időn belül Simicska tulajdonába kerülhet a Spéder Zoltán tulajdonában lévő hírportál.

Mégsem adták el az Indexet

Arról tájékoztatták az Index szerkesztőségét, hogy nincs alapjuk az utóbbi felröppent híreszteléseknek, nem adták el a portált, nem volt szó Simicska-féle szerződéses opció lehívásáról, és amerikai tulajdonos sem lépett közbe – értesült a hvg.hu. Úgy tudni, a közeli jövőben sem várható tulajdonosváltás.

Turulos provokáció: Szentendre nem enged

A szélsőséges nézeteket hangoztató csoportok által emelt jelképek a nyilvánosság manipulálását jelentik – Szentendrén folytatódik az antiszemita incidenssel tarkított turulvita. Megszólalt a város polgármestere is, aki a kirekesztés minden formáját elítélte.

A Csalás Elleni Európai Hivatal kihallgatta a roma önkormányzat volt elnökét

Bár kikerült a projekt az uniós elszámolásból, mégis vizsgálódik a Csalás Elleni Európai Hivatal az Országos Roma Önkormányzat irányítása mellett zajlott Híd a munka világába program ügyében. Az uniós hivatal kihallgatta a szervezet volt elnökét. Közben az adóhatóság tovább nyomozna az ügyben. A Farkas Flórián miniszterelnöki biztoshoz köthető program ügyében több mint egy éve tart az eljárás.

Kártérítésre ítélte a magyar államot a strasbourgi bíróság

Az új egyházjogi törvénnyel kapcsolatban korábban megállapított jogsértések miatt kártérítést ítélt meg magyarországi kisegyházaknak a strasbourgi székhelyű Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) kedden.

Magyarország papírt kaphat róla, hogy nem jogállam

Lázár Dénes ügyvéd az Európai Bizottság eljárását kezdeményezte a devizahitel-törvények miatt.Európai emberi jogokat sértenek a devizahiteles-törvények – állítja Lázár Dénes Ausztriában élő ügyvéd, aki az Európai Bizottság eljárását kezdeményezte a magyar jogszabályok miatt. A szakértő lapunknak adott interjújában súlyos kritikával illette a magyar bíróságokat, amelyek szerinte minden igyekezetükkel a bankokat védik. Úgy látja, a devizahitelesek sorsa az európai fórumokon fog eldőlni, miután a magyar állam és a pénzügyi felügyelet csődöt mondott a krízis kezelésében.

Dömötör: 2017 a béremelések éve is

Az előttünk álló időszak és a 2017-es év a béremelésekről is szól - jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára vasárnap Budapesten.

Az államtitkár közlése szerint a rendvédelmi dolgozók 2018-ig, az elmúlt évhez képest, 50 százalékos béremelésben részesülnek. A járási hivatalok alkalmazottainak július 1-jétől, a kormányhivatalokban dolgozóknak 2017 január 1-jétől emelkedik a bére; ez a program összesen 32 ezer embert érint és 42 milliárd forintot szán rá a kormány.

Folyamatos egészségügyi béremelés

Átlagosan százharmincezer forinttal nőhet havonta a háziorvosi praxisok központi támogatása, hasonlóan a tavalyi juttatáshoz

Olyan mértékű emelést kap az alapellátás, amely már látszani fog a praxisokon – mondta lapunknak Póta György, a Házi Gyermekorvosok Országos Egyesületének elnöke, reagálva arra a pénteki bejelentésre, amely szerint tíz- plusz négymilliárd forint többlet jut idén a területre. Ha jövőre, az esetleges újabb emelés előtt előzetesen megegyezés születik a támogatás fejében elvárt többletfeladatokról, az „vállalható kompromisszum”.

Egészségügyi kancellárok

Teljesen átalakulhat január 1-jével az egészségügyi ellátás rendszere, az egyetemek után a kórházak gazdálkodását is kancellárok irányíthatják. Többet kell-e majd utazni, hogy kezelést kapjunk? Lesznek olyan térségei az országnak, amelyek rosszul járhatnak a reformmal? Molnár Attilát, az Egészségügyi Gazdasági Vezetők Egyesületének elnökét kérdeztük.

Tízmilliárdokat kért bérekre a MÁV

Vannak olyan területek, ahonnan tucatnyi ember megy el egyszerre a vasúttársaságtól.Nemrég 30 százalékos bértömegemeléshez kért forrást a MÁV a nemzetgazdasági tárcától – ezt mondta lapunknak a Vasutasok Szakszervezetének alelnöke, aki szerint ez – több évre elosztva – akár 30-40 milliárd forintot is jelenthet. A szakemberek folyamatos elvándorlását azonban a júliusi, egyszeri pluszpénz aligha fogja megoldani.

Kiderült: ennyi magyarnak van munkája

Március-májusban a foglalkoztatottak száma 4 millió 314 ezer volt, 149 ezerrel több, mint egy évvel korábban - jelentette a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden. Egy év alatt 69 ezerrel csökkent a munkanélküliek száma, és 1,6 százalékponttal 5,5 százalékosra mérséklődött a munkanélküliségi ráta a március-májusi időszakban.

„Kozmetikázott munkaügyi adatokat” emleget az MSZP

A szocialisták szerint továbbra sem lehet valódi munkahelybővülésről beszélni Magyarországon. Általános dolgozói szegénység jellemzi az országot, megállíthatatlan a pályaelhagyás az egészségügyben, s hiányszakmák vannak a vendéglátóiparban, a turizmusban és más fontos nemzetgazdasági területeken. “Ezt nevezi a Fidesz működő reformnak” – jegyezte meg Gúr Nándor.

A magyar lakosság mindössze tizedének van balesetbiztosítása

Egyes nyugat-európai országokban ez az arány meghaladja a 80 százalékot.A magyar lakosság alig több mint 10 százalékának van balesetbiztosítása, míg egyes nyugat-európai országokban ez az arány meghaladja a 80 százalékot - közölte az Union Biztosító kedden az MTI-vel.A tájékoztatás szerint Magyarországon mintegy 633 ezer önálló balesetbiztosítási szerződést tartottak nyilván 2015-ben, ami csaknem 17 milliárd forint állománydíjat jelent. A biztosítottsági szintet tovább növeli az az egymillió szerződés, amelyet lakás-, gépjármű és egyéb biztosítások kiegészítő elemeként kötnek az emberek. Az Union becslése szerint a szerződések átfedései miatt összességében a lakosság alig 11 százalékát védi valamilyen balesetbiztosítás.

Változik a vezető tisztségviselők felelőssége

A napokban megszavazta az Országgyűlés a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény módosításáról benyújtott törvényjavaslatot, amely több téren is jelentős változást hozott. A vezető tisztségviselő harmadik személyek felé csak abban az esetben felel majd egyetemlegesen a károkozásért, amennyiben azt szándékosan okozta.

SMS-ben rúgták ki a fiatal nőt, miután súlyos allergiás rohamot kapott

A lány épp dolgozott, mikor valahogyan egy bizonyos paprikafajta közeébe keveredett, amire súlyosan allergiás. Minden nagyon gyorsan történt, mire a menedzser odaért, Danielle testét már súlyos rohamok rázták. Az üzletben nem nagyon segítettek neki, kollégái és főnöke inkább azzal voltak elfoglalva, hogy a "jelenet", amit a lány rendez teljesen kiborítja a vásárlókat.

Meghalt Bud Spencer, a magyarok kedvence

Meghalt Bud Spencer - eredeti nevén Carlo Pedersoli - olasz színész, 86 évesen érte a halál. Az utolsó szava ez volt: Köszönöm!

Milliárdokat vesztettek a szupergazdagok

Még a szupergazdagok is megszenvedték a múlt heti brit EU-népszavazás kimenetelét. Az Independent című lap összegzése szerint a világ 400 legvagyonosabb embere mintegy 127 milliárd dollárt vesztett a Brexit-referendum nyomán bekövetkezett tőzsdei megingások és árfolyam-visszaesés miatt. (Ez becslések szerint összvagyonuk körülbelül 3,2 százaléka.)

Gyerekeken és kutyákon áll bosszút a Putyin-rezsim

A The Washington Post című amerikai lap szerint Oroszország zaklatja az amerikai nagykövetségek diplomatáit, azok családtagjait, és nemcsak Moszkvában, hanem szerte Európában.

Szombaton Balaton-átúszás

Szombaton immár 34. alkalommal rendezik meg a Suzuki Balaton-átúszást Révfülöp és Balatonboglár között.

Üdvözöljük! (bővebb tartalomért regisztráció után lépjen be)


Amennyiben regisztrálni szeretne kattintson a linkre: Regisztráció


Köszöntjük Anett és Antal nevű olvasóinkat!

Szavazás (csak regisztrált felhasználók!)

Egyetért-e a szociális ágazatban dolgozók béremelésének elodázhatatlan szükségességével? (Csak regisztrált tagi felület!)
igen
97%
nem
3%
nem tudom
0%
Összes szavazat: 66

Találj meg minket a Facebook-on

Hirdetés