Ez egy: 
Tájékoztató

A BDDSZ Ügyvivő Testülete megszavazta a szervezet csatlakozását a 2018. december 8-i demonstrációhoz!

Elsősorban a fővárosban élőket kérjük, hogy csatlakozzanak hozzánk, tiltakoznak a rabszolgatörvény ellen! A vidéken élők keressék a SZEF koordinátorokat, akik segítségével a fővárosba utazhatnak!

Találkozzunk szombat reggel 10 órakor a Jászai Mari téren! Innen 11 órakor  indul a tiltakozó menet a Szent István körút - Bajcsy-Zsilinszky út - Alkotmány utca útvonalon,  és 12 órára ér a  Kossuth térre.

A Kossuth téren felszólalók:

Kordás László MASZSZ elnöke, Szilágyi József az EVDSZ elnöke, Mezei József a Külügyi Dolgozók Szakszervezetének elnöke, 1 hallgató a Hallgatói Szakszervezet képviseletében, valamint Székely Tamás a MASSZ alelnöke, a Vegyipari Dolgozók Szakszervezetének elnöke.

A beszédek mellett videóüzenetek is elhangoznak nemzetközi szervezetektől: Luca Vincentini( ETUC), Gabrielle Bischoff (ECOSOC), Reiner Hoffmann elnök (GDB).

A rendezvény várhatóan 13 órakor ér véget.

Csak egységes és határozott fellépés vihet előre! Gyere el! Légy a tiltakozók egyike! Tégy magadért és másokért! Csatlakozz hozzánk!

 

 

Üdvözöljük! (bővebb tartalomért regisztráció után lépjen be)


Amennyiben regisztrálni szeretne kattintson a linkre: Regisztráció


Köszöntjük Anett és Antal nevű olvasóinkat!

Szavazás (csak regisztrált felhasználók!)

Egyetért-e a szociális ágazatban dolgozók béremelésének elodázhatatlan szükségességével? (Csak regisztrált tagi felület!)
igen
97%
nem
3%
nem tudom
0%
Összes szavazat: 66

Találj meg minket a Facebook-on

Hirdetés