Dr. Cser Ágnes ügyvezető igazgató
Forrás-Sanitas Kft.
1051 Nádor u. 32.

 

Tisztelt Ügyvezető Igazgató Asszony!

 

A december 4. napján megtartott Ügyvivő Testületi ülésén azt a döntést hoztuk, hogy nyílt levélben fordulunk Önhöz, mint az osztatlan közös tulajdonú egészségügyi- és szociális ágazati vagyont kezelő Forrás-Sanitas Kft. ügyvezetőjéhez.

Meghallgattuk Szűcs Viktória elnök tájékoztatását azokról a legutóbbi döntéseiről, amelyeket hozott a BDDSZ székhelyét is adó (1051 Bp., Nádor u. 32. szám alatti) székház nyitvatartásának korlátozásáról, az irodába való bejutás elnehezítéséről, valamint a fűtés kikapcsolásáról. (Mindemellett már egy ideje tapasztaljuk, hogy a parlament szomszédságában lévő, belvárosi, több szintes, nagyértékű székház először fokozatosan, majd végül teljesen kiürült a bérlőktől!?)

A BDDSZ iroda működésének akadályozása az Ön részéről nem új keletű dolog. 2008 óta folyamatosan tájékoztat bennünket elnökünk az ágazati vagyonnal (amelynek zászlóshajója a Nádor utcai székház), illetve a vagyonkezelő Kft-vel kapcsolatos ügyekről és minden történésről. Ez utóbbi lépésével, amely a BDDSZ tulajdonában is lévő országos iroda működését, az ott dolgozók munkavégzésének ellehetetlenítését okozza, megakadályozza a BDDSZ által képviselt dolgozók megfelelő szintű érdekérvényesítésének megvalósítását.

A BDDSZ Ügyvivő Testülete tiltakozással fordul Önhöz és felszólítja, hogy szüntesse be mindazon tevékenységét, amellyel gátolja a szakszervezetünk vezetőjének, és az iroda munkatársainak munkájátElfogadhatatlanokazok a különböző jogszabályba ütköző cselekedetei, amellyel a tulajdonunk megfelelő használatát gátolja!

Mint a BDDSZ ügyvezető szerve felszólítjuk Önt, akadályoztatásunk azonnali beszűntetésére, a BDDSZ iroda megfelelő működéséhez szükséges állapotok visszaállítására!

A nyilvánosság számára csatoljuk azt a jegyzői végzést is, ami egy jogellenes állapot beszűntetésére kötelezi, amit határidőre – illetve azóta sem – hajtott végre.

Budapest, 2018. december 10.

a BDDSZ Ügyvivő Testülete

Üdvözöljük! (bővebb tartalomért regisztráció után lépjen be)


Amennyiben regisztrálni szeretne kattintson a linkre: Regisztráció


Köszöntjük Anett és Antal nevű olvasóinkat!

Szavazás (csak regisztrált felhasználók!)

Egyetért-e a szociális ágazatban dolgozók béremelésének elodázhatatlan szükségességével? (Csak regisztrált tagi felület!)
igen
97%
nem
3%
nem tudom
0%
Összes szavazat: 66

Találj meg minket a Facebook-on

Hirdetés